Kurs o konsultation

home harmony © 2016 • Privacy Policy • Terms of Use

Home Harmony driver bl a skola för feng shui konsulter, håller föredrag, kurser och konsultationer i hem och på företag.

kurser o konsultationer

 

Find something

that makes

you happy

and use it to make

others happy

Annelie Stemberger är certifierad feng shui konsult efter studier vid Feng Shui Harmony Designs feng shui konsult skola hos Gudrun H Bengtsson. Efter många år i designmöbelbranschen så finns kunskap och kännedom om vad som fungerar bäst i hem, hur man möblerar inte bara enligt feng shui, men även estetiskt och praktiskt.

Annelie har hållit uppskattade kurser och föreläsningar för alla åldrar ifrån högstadieelever, företagsledare och pensionärer.

En spännande föreläsning på ca 1 timme, med grundpelarna i Feng Shui och med fördjupning inom färg. Hur påverkas vi av färger, och hur kan vi påverka vår omgivning och oss själva med hjälp av färger?

Alternativt så lär vi oss om den personliga Feng Shuin. Vi berör färg även här, vad klär jag i? Vilka smycken stämmer överens med mig? Vilket utav Feng Shuins fem element är jag? Trä Eld Jord Metall eller Vatten?

Jag kommer hem till dig och gör en Feng Shui konsultation över hela ditt hem eller kanske endast ett rum där du inte riktigt trivs. Vi lägger en bagua och ser över de fem elementen, samt tar hjälp utav Yin&Yang för att du ska må bra hemma. Vad vill du få ut av livet? Har du god kontakt med nära och kära?

Är du på grön kvist ekonomiskt?

Samla arbetskamraterna eller tjejkompisarna, ca 10-talet, så kan vi köra en kort intensivkurs några timmar en kväll. Vi går igenom Feng Shuins grunder och lägger en spännande bagua över vårt hem.

Från 295 kr/pers. inkl kursmaterial.

En lördageftermiddag så träffas vi och lär oss om Feng Shuins grunder, de fem elementen; Trä Eld Jord Metall och Vatten, Vad är Yin&Yang? Vi lär oss om färgers betydelse och vi lägger också en bagua över vårt egna hem. Naturligtvis med avbrott för en god fika och mycket skratt!

Från 595 kr/pers. inkl fika och kursmaterial.

Låter det spännande?

Såklart! Skicka ett mail till info@homeharmony.se

eller ring mig 0708-990647